Увага: видалення акаунта незворотне, і його неможливо скасувати. Усі ваші персональні дані, історія місцезнаходжень, сімейні зв’язки та налаштування акаунта будуть безповоротно видалені з наших серверів.
Що буде видалено
Під час видалення акаунта безповоротно видаляються такі дані:
- Дані профілю (ім’я, email, фото профілю)
- Уся історія місцезнаходжень і збережені місця
- Сімейні зв’язки та спільні групи
- Історія SOS-сповіщень
- Налаштування сповіщень і параметри застосунку
- Усі дані, що зберігаються на наших серверах
Видалення окремих даних
Геозони, збережені точки та зв’язки в колі можна видаляти в застосунку будь-коли, не видаляючи акаунт. Щодо решти даних напишіть на support@wayliloc.com — ми відповімо протягом місяця.
Що зберігається і як довго
Частина даних живе обмежений час після того, як ви перестали ними користуватися, або зберігається не в нас:
- Історія місцезнаходжень видаляється автоматично, навіть якщо акаунт залишається: через 3 дні без підписки та через 30 днів із підпискою.
- Після видалення акаунта копії залишаються в наших резервних копіях — зашифрованих на боці нашого сховища — і потім стираються: до 14 днів для копій з історією місцезнаходжень і до 90 днів для решти.
- Дані про платежі залишаються у вашому акаунті Apple або Google, а бухгалтерські записи ми зберігаємо стільки, скільки вимагає податкове законодавство.
Запитання?
Якщо є запитання про видалення акаунта чи конфіденційність даних, завітайте на сторінку Підтримки або прочитайте нашу Політику конфіденційності.